5 Tips about Services You Can Use Today

Wiki Article

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij bedrukken is de prijs afhankelijk van de techniek die ik gebruik, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben ontvangen, dan krijgt u een prijs op maat.

Heel blij achieved het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede provider :D Zeker aan te raden

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen satisfied betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Get hold of achieved ons op te nemen.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt leading en ook het Get in touch with satisfied de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot met reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij achieved het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt best en ook het Make contact with achieved de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik more info van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden more than het resultaat.

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Een kant en klare prijslijst hanteer ik niet. Bij machinaal borduren is de prijs afhankelijk van het aantal steken die in het borduursel verwerkt zitten, ik kan dit pas goed bepalen wanneer we u afbeelding hebben geïmporteerd in de application, zo krijgt u een prijs op maat.

I'm truly satisfied about my buy! The printing was fast and of really top quality, in addition the interaction with the owner was really pleasurable. I definitely suggest this store!

Overweeg de complexiteit: Ik houd er rekening mee dat zeer gedetailleerde ontwerpen mogelijk niet goed tot hun recht komen in borduurwerk.

Het borduren van bedrijfskleding is een effectieve manier om je merkidentiteit te versterken. Doorway je symbol of bedrijfsnaam te laten borduren op werkkleding, creëer je een uniforme en professionele uitstraling voor je team. Dit heeft verschillende voordelen:

Report this wiki page